Games and Hobbies with Emotions adlı e-Twinning projesi kapsamında Bilişim Teknolojileri dersi öğretmenimiz projeye dahil olan 7/A sınıfı öğrencilerine konu ile ilgili bir sunum yaptı.

Devir teknoloji devri ve her geçen gün teknoloji ilerlemekte. Bu kapsamda Web 2.0 araçları da eğitimin ayrılmaz birer parçası. Okulumuz İngilizce öğretmeni Songül KILIÇARSLAN GÜLER'İN yürüttüğü Games and Hobbies with Emotions adlı e-Twinning projesi kapsamında Bilişim Teknolojileri dersi öğretmenimiz Saliha DEMİRCAN projeye dahil olan 7/A sınıfı öğrencilerine konu ile ilgili bir sunum yaptı. Sunumun ardından bilgisayar başına geçen öğrencilerimize çesitli Web 2. araçları,Web Tasarım anlatılırken  Wordart programını kullanarak oyunlar, hobiler ve duygular ile ilgili İngilizce kelimelerden oluşan bir kelime balonu oluşturdular.

27-02-2023

Yayın: 27.02.2023 - Güncelleme: 27.02.2023 10:06 - Görüntülenme: 66