Türkiye, Portekiz, İspanya, İtalya olmak üzere toplam 4 ülke ve 8 okulun dahil olduğu ve okulumuz İngilizce öğretmeni Songül KILIÇARSLAN GÜLER'in yürüttüğü Games and Hobbies with Emotions adlı E twinning projesinde geçtiğimiz günlerde proje logo seçimi vardı. Her okul proje gereği , projenin adına en uygun logoyu oluşturmaya çalıştı. Oluşturulan logolar daha sonra ilgili ülke okullarında elektronik sistem üzerinden oylandı. Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı logo tüm logolar arasında en fazla oyu alarak "Proje Logosu" seçildi. Her dalda, her alanda gelen başarıların haklı gururunu bugün de okul olarak yaşamaktayız. Haberin içeriğinde kazanan logonuzu görebilirsiniz.

27-02-2023

Yayın: 27.02.2023 - Güncelleme: 27.02.2023 10:09 - Görüntülenme: 53