"Games and Hobbies with Emotions" adlı eTwinning projesi kapsamında bir araya gelen ortak ülkeler İtalya, Portekiz ve İspanya ülkemizde yaşanan deprem afetinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız için üzüntülerini belirtti.

Okulumuz İngilizce öğretmeni Songül KILIÇARSLAN GÜLER'in yürüttüğü "Games and Hobbies with Emotions" adlı eTwinning projesi kapsamında bir araya gelen ortak ülkeler İtalya, Portekiz ve İspanya ülkemizde yaşanan deprem afetinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız için üzüntülerini belirtip geçmiş olsun dileklerinin yazılı olduğu online kartlar hazırlayarak bunları öğrencilerimize ilettiler. Depremzedelerin üzüntülerini aynı şekilde paylaşan öğrencilerimiz de kendi geçmiş olsun kartını hazırladı. Haberimizin devamında diğer ülkelerin hazırladıkları kartların videosu ile okulumuz öğrencilerinin hazırladığı kartı bulabilirsiniz. Ekip ve okul olarak temennimiz bu ve benzeri afetlerin bir daha hiç yaşanmamasıdır.

Yayın: 27.02.2023 - Güncelleme: 27.02.2023 10:24 - Görüntülenme: 67