Okulumuz İngilizce öğretmeni Songül KILIÇARSLAN GÜLER'in yürüttüğü Games and Hobbies with Emotions isimli projenin Şubat ayı konularından biri de her ülke okulunun ayrı bir bilim kadınını tanıtması idi. Bunun için okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Sinem ÇELİK ile bir araya gelen proje ekibimiz, tanıtacakları kişi olarak bilim dünyasındaki genç yeteneklerden biri olan Canan DAĞDEVİREN'i seçti.Tanıtım için önce internetten araştırma yapan ekip daha sonra bilgisayar başına geçerek İngilizce cümleler ile tanıtımlarını yaptılar. Projenin bu konusu gösterdi ki öğrenciler bu proje kapsamında sadece duygularını ifade etmekle, el becerilerini konuşturmak ve dili kullanmakla kalmayarak dünyaca ünlü kişiler hakkında da bilinçlenmektedirler.

27-02-202327-02-2023

Yayın: 27.02.2023 - Güncelleme: 27.02.2023 10:11 - Görüntülenme: 100