Okul Marşımız yayımlandı

Kurucaşile Ortaokulu Marşı    Kurucaşile Ortaokulu İlimin bilimin küçük yurdu Başöğretmenin izinde Daima bir adım ileri doğru    Türk öğün, çalış ve güven İleri taşı bu güzel yurdu Gelecek günler bizleri bekler Aklından çıkarma hiç kurtuluşu   Sen bu vatanın yılmaz çocuğu  Bu bir bayrak yarışıdır unutma bunu Atalarından aldığın emanet Mirastır sana bir ömür boyu   Türk öğün, çalış ve güven İleri taşı bu güzel yurdu Gelecek günler bizleri bekler Aklından çıkarma hiç kurtuluşu    Bu güzel marşı okulumuza kazandıran Müzik Öğretmenimiz Armanç Can ATEŞ'e, okul korosu öğrencilerimize ve klip için Müdür Yardımcımız Saliha DEMİRCAN'a teşekkür ederiz  Ayrıca drone çekimleri için Yusuf SAYIN'a teşekkür ederiz.

Yayın: 05.05.2022 - Güncelleme: 06.05.2022 12:24 - Görüntülenme: 89