BARTIN / KURUCAŞİLE - Kurucaşile Ortaokulu

Okulumuz İngilizce öğretmeni Songül KILIÇARSLAN GÜLER'in rehberliğinde yürütülen "Today a Reader, Tomorrow a Writer" isimli projenin Nisan ayı etkinlikleri

Okulumuz İngilizce öğretmeni Songül KILIÇARSLAN GÜLER'in rehberliğinde yürütülen "Today a Reader, Tomorrow a Writer" isimli projede okulumuz öğrencileri, projeye ortak 7 ülke ve 11 okul öğrencileri ile birlikte Nisan ayını birbirinden güzel etkinlikler ile geçirdiler. Bu etkinlikler kapsamında isimlerinin baş harflerinden akrostiş oluşturarak şiir yazdılar, okuma ile ilgili kelime sözlüğü oluşturdular, favori kitap karakterlerini çizerek sanal bir sergi oluşturdular. Tüm bu çalışmaları görmek için linklere tıklayabilir ve karekodu okutarak sergide sanal bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Yayın: 05.05.2023 - Güncelleme: 05.05.2023 13:54 - Görüntülenme: 76