Okulumuz İngilizce öğretmeni Songül KILIÇARSLAN GÜLER'in yürüttüğü 'Healthy Body Healthy Mind' isimli projenin konularından biri de Sağlıklı ve Sağlıksız Vücut tanıtımı oldu. Bunun için okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Sinem ÇELİK ile bir araya gelen proje ekibimiz, vücudumuz için sağlıklı ve sağlıksız besinleri belirleyip pano çalışması oluşturdular.Ardından Matematik öğretmenimiz Mehmet ATALAY ile bu besinlerin kalori hesaplaması yapılarak çalışmalar panoda yerini aldı, çok ilginç görüntüler ortaya çıktı.Yine sağlıklı yaşam için okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Cem KALAYCI tarafından proje ekibimizle birlikte içtiğimiz içeceklerin içindeki küp şeker sayıları hesaplandı ve etkinlik panosunda sergilendi.Ardindan en sağlıklı içecek  ile sporun önemi hakkında bilgi verildi.Sosyal Bilgiler Öğretmeni Serdar ŞİMŞEK ile proje ekibimizin çalışmaları  arasında Kurucaşile ilçemizde yetişen yöresel ürünlerden bahsedilerek bu ürünler hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.Teknoloji çağında çok önemli bir yeri olan internet güvenliği hakkında güzel bilgiler Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Saliha DEMİRCAN tarafından öğrencilere anlatıldı ve ardından Web 2.0 araçları hakkında bilgi verildi.Disiplinlerarası ortak çalışmaları için öğretmenimize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Etkinlik fotoğrafları aşağıdadır.

11-05-202311-05-202311-05-202311-05-202311-05-202311-05-202311-05-2023

Yayın: 11.05.2023 - Güncelleme: 11.05.2023 08:51 - Görüntülenme: 64