Sinem KOLÇAK ARMAN(İngilizce Öğretmeni/Yazar) ile Söyleşi

Today a Reader Tomorrow a Writer Etwinning projesi olarak harika bir webinarla konuğumuz Sinem KOLÇAK ARMAN(İngilizce Öğretmeni/Kitap Yazarı)  ile çok verimli bir söyleşi yapılmıştır. Sinem KOLÇAK ARMAN" sınıf içerinde yaptığı etkinlikleri anlatırken bir yandan da sınıf yönetimini nasıl sağladığı hakkında  bizlere bilgi vermiştir.Sevdiği kitap türlerinden bahsederken okumanın öğrencilerimizin hayatını nasıl şekillendireceğini de vurgulamıştır.Kitap yazmanın uzun bir süreç olduğunu sonunda verimli bir ürün çıktığını gördüğü zaman çok mutlu olduğunu anlatmıştır.Soru-Cevap şeklinde devam eden webinarımızda öğrencilerimiz de konuğumuza merak ettikleri soruları sormuş ve yanıtlarını almışlardır.Webinarımızın sonunda değerli  konuğumuz, öğrencilere resimli okuma etkinligi ile öğrencilerimizde güzel anılar bırakmıştır.Söyleşi güzel dileklerle sonlandırılmıştır.

Konuğumuza bizlerle bu güzel bilgileri paylaştığı için teşekkür ederiz.

22-06-202322-06-202322-06-2023

Yayın: 22.06.2023 - Güncelleme: 22.06.2023 09:42 - Görüntülenme: 154