T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BARTIN / KURUCAŞİLE - Kurucaşile Ortaokulu

"Today a Reader Tomorrow a Writer - Bugünün Okuyucusu Yarının Yazarı" adlı e-twinning projesi kapsamında 6-A ve 7 -A sınıfından projeye dahil olan öğrencilerimiz, Türkçe öğretmenimiz Kezban AYDIN ile işbirliği yaptı.

Songül KILIÇARSLAN GÜLER rehberliğinde yürütülen "Today a Reader Tomorrow a Writer - Bugünün Okuyucusu Yarının Yazarı" adlı e-twinning projesi kapsamında 6-A ve 7 -A sınıfından projeye dahil olan  öğrencilerimiz, Türkçe öğretmenimiz Kezban AYDIN ile işbirliği yaptı. Öğrencilerimiz ilginç buldukları ve arkadaşlarının da ilginç bulup okuyabileceklerini düşündükleri haberleri çeşitli dergilerden keserek önce Kezban öğretmenin içerik ile ilgili onayına sundular, ardından da öğretmenimiz ve öğrencilerimiz birlikte bir haber köşesi oluşturdular.

 

Okuma alışkanlığının azaldığı ve ilgi çekiciliğini kaybettiği günümüzde ilginç haberlerle dolu olan bu köşemizin sınıfın diğer öğrencilerin de dikkatini çekerek, onlara etrafa dikkat etme ve gördüklerini okuma alışkanlığı kazandırması bekleniyor. 

 

(Çocuklarımızın kişisel alanlarının korunması ve kimliklerinin saklı tutulması adına uluslararası proje kuralları gereğince, projeye ait etkinliklerde öğrencilerimizin yüzleri tam olarak gösterilmemektedir)

11-05-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.05.2023 - Güncelleme: 11.05.2023 09:08 - Görüntülenme: 63
  Beğen | 0  kişi beğendi